6 Şubat 2017 Pazartesi

Meliha'dan Ablasına







Muhterem ablacığım;

Bursadan geldikten sonra Nevini yolcu ettik. Maşallah ki mektubuna bile nail olamadık. İşitdiğime göre .....den mektup almamışsınız. Tabii ki hepimizi üzüntü içinde bırakdı. Zararı yok fedakarlık unutuluyor.

Gelelim Eserciğine; bugün ameliyat olalı 17 gün oldu. Teyze olarak bir geçmiş olsun kelimesine nail olamadım. Bu güne bu gün yedi kat eller bile geçmiş olsuna geldiler. Burnumuzun dibinde enişteniz oturduğu halde insan yerine koyup ta bir geçmiş olsun demedi. Bu insanlık bizim üzerimize kalmış. Hastahanede yattığı zaman geceli gündüzlü elimden geldiği kadar kendisini yanlız bırakmamıştık. Ne ise zararı yok. Emin olun ki sizler ellere daha yakınsınız.

Oğlunuzu tebrik ederim. Neyse müdür oldu. Ve allasmaladığa da geldik. Eğer Nevin o taraftan geldiyse tabii siz İstanbula geleceğiniz zaman bizim bavuluda unutmazsınız.

Baki ben ve çocuklar ellerinizden öperim. Nurtenlere de selam ederiz. Büyük hanımın ellerinden öperiz.

Abla, Madam Jozefinin şişesi sizde kalmıştı. ............. la gönderdiğiniz şişe değildi. Şayet atmadınızsa uzun kağıt..... düz  bir şişeydi. Eter gibi kokuyor. Bulursanız gelirken getirmeyi rica ediyorum. Hem ben, hem de Madam Jozefin.


Meliha

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder