4 Ekim 2018 Perşembe

Numan Sabit Hamevioğlu'ndan




ÇİFTÇİ
Numan Hamevioğlu
Urfa
Urfa 9/3/972

               Muhterem Efendim.
               Göndermiş olduğunuz mektubu ve daha evvelce keşide etmiş olduğunuz telgrafınızıda aldım. Mektupla birlikte gönderilen cevapları okudum. Yakın alakanıza çok teşekkür ederim.
               Mektubunuzda davacı Halit yetkinin Urfa asliye hukuk mahkemesinde sıfatların müdahil olduğu ve bu sebeple davaların red edildiğini ileri sürüyorlarmış. Bu iddiaları gayrı varittir. Zira Urfa asliye hukuk mahkemesine Ercan Erkmen, Halit Yetkin ve ben ayrı ayrı bu vakfın veliliği için dava açtık. Bu davaların duruşması sırasında mahkeme her dosyayı tevhit ederek birlikte rüyet ederek karara bağladı. Gerek Ercan Erkmen ve gerekse Halit Yetkin ve gerekse Vakıflar idaresi tarafından temyiz edildi. Yargıtayca Urfa asliye hukuk mahkemesinin kararı onandı. Tashihi karar talebinde bulundular bu talepleri reddedildi. İlam kesinleşti. Her ne kadar Urfa asliye hukuk hakimliğinin kararının başlık kısmında yetkin müdahil olduğunu iddia etmekte isede hakiki durum yukarda arz gibidir. Hiç tereddüde düşmeden dosyayı isteyebilirsiniz.
               İmtihana girmemi bildiriyorsunuz. Gerekli evrakı ikame umumu müdürlüğe göndereceğim. Oradan bildirecekleri güne göre imtihana gireceğim.
               Mahkemenin bir an evvel lehime neticelenmesi hususunda alaka ve yardımlarınız diler burada emirlerinizi beklerim. Birikmiş maaşlarım hususunda evvelce arz ettiğim hususlar veçhile umum müdürlük mülhaka müdürlüğüne tekrar müracaat etminizi rica eder bilvesile hürmetlerimi sunarım. Efendim.

Numan Sabit Hamevioğlu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder